Parhaat rantalomat

Top 10 matkat: Espanja, Portugal, Kreikka, Turkki ja muut rantalomakohteet.

İçmeler, Turkki - Enemmän rauhaa lomailijalle


Iclemer rantakohde Turkissa
İçmeleriä ympäröi mäntymetsä.



İçmeler on suosittu turkkilainen lomakohde, joka sijaitsee 8 kilometrin päässä Marmariksesta. Kaupunkia ympäröi mäntymetsä kolmelta eri puolelta. Ympäröivät vuoret ovat myös suosittu patikointikohde, sillä niiltä avautuu mahtava näköala koko alueelle.



İçmelerin kaupunki on kasvanut ja kehittynyt todella nopeasti viimeisen 15 vuoden aikana, ja nykyään hotelleita ja muita turistipalveluita on joka puolella tätä entistä kalastajien ja sukeltajien kylää. Tällä Turkin Rivieran kaupungilla on tarjota myös paljon vesiurheilumahdollisuuksia, kuten sukellusta, vesihiihtoa ja monia muita.

İçmeler on kehittynyt rauhalliseksi ja hiljaisemmaksi vaihtoehdoksi turisteille, jotka etsivät vaihtoehtoa Marmariksen vilinälle. Yöelämä onkin İçmelerissä melko vähäistä; ravintoloissa ja pubeissa on usein tarjolla livemusiikkia, ja esityksiä vain puoleen yöhön asti. Tämän jälkeen auki ovat yleensä enää yökerhot.

Suosituimmat İçmelerin yökerhot ovat nimeltään EastEnders ja Ambience, joissa on vaahtobileitä, musiikkia ja tanssimista. Meno on kiihkeimmillään keskiyöstä puoli kahteen. Moni turisti aloitaa iltansa ravintoloista jo melko varhain, josta siirrytään hiljalleen pubeihin ja "mini-discoihin", ja lopulta keskiyön aikaan yökerhoihin joissa voi viihtyä neljään asti.

İçmeler hiekkaranta ja rantakatu Turkissa
İçmelerissä on erityisen pitkä ranta, jota seuraa rantakatu.
Turkki Iclemer hiekkaranta kartta
Iclemerin kartta. Klikkaa päästäksesi GoogleMapsiin.
Katso tästä video joka kuvaa kokonaisvaltaisesti İçmelerin kaupunkia. Alla olevassa videossa on keskitytty enemmän hiekkarannan alueeseen.